Новини про зірок
Подобається

«Як лялька»: помолоділа Аніта Цой вразила ідеальною фігурою в купальнику

25/07/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Як лялька»: помолоділа Аніта Цой вразила ідеальною фігурою в купальнику

Останнім часом співачка сильно змінилася. Свіже фото Аніти Цой вразило шанувальників. Артистка вже давно позбулася зайвих кілограм і помолодшала. 

Вона прекрасно виглядає на свої 47 років. Звісно, вдається це їй нелегко. Все її життя — це боротьба за ідеальну фігуру. Зараз Аніта не приховує, що іноді зайві кілограми до неї повертаються, але артистка завжди знаходить в собі сили схуднути і повернути колишні форми.

На днях Аніта поділилась знимкою з відпочику, на якому позує в одному купальнику. 

Варто зауважити, що фігура в неї неймовірна. Шанувальників вразив зовнішній вигляд зірки. Вони наголосили на тому, що артистка виглядає ще й молодше своїх років. І взагалі її важко впізнати на цьому фото. 

«Ви ні капельки не старієте», «Аніточка! Ти красива як в 25 років, як це у тебе виходить »,« Шикарна леді »,«Як лялька», « Аня, виглядаєте супер! Як дівчинка молоденька », — пишуть в коментарях підписники.

Зірка слідкує за своєю зовнішністю і часто ділиться секретами краси з фанами у своєму блозі.Розповідає, як їй вдається боротьба із зайвою вагою і ділиться рецептами страв
 

 

 

Подпишись на мой аккаунт о красоте и здоровье и узнай мои секреты красоты и здоровья @anitatsoy_health_beauty ! А их у меня не мало. Например, как я получаю красивый загар без вреда для здоровья. ?❤ #Repost @anitatsoy_health_beauty ・・・ "Я жить не могу без солнца. Это то, чего так не хватает нам в Москве, да и в других северных городах России. Витамин Д делает нас счастливыми. Обожаю лето и южные страны. Люблю ровный, красивый загар и при этом, не забываю, что перебарщивать с солнечными ваннами нельзя. Безрассудно лежать под открытым ультрафиолетом опасно. Перед выходом на солнце, я тщательно наношу…." Остальное прочтете на @anitatsoy_health_beauty .☺? #анитацой #anitatsoy #health #beauty #загар #sun

Публикация от Anita Tsoy (@anitatsoy)