Новини про зірок
Подобається

«Серце вже не впоралося»: Раптово померла зірка серіалу «Щасливі разом»

25/07/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Серце вже не впоралося»: Раптово померла зірка серіалу «Щасливі разом»

За інформацією ЗМІ, Ісаков помер в лікарні в результаті ускладнень після перенесеного запалення легень.


Актор театру і кіно Олександр Ісаков помер у лікарні на сороковому році життя. Інформація про це з'явилася на сайті Державного театру кіноактора.

"Висловлюємо глибоке співчуття рідним і близьким, колегам і шанувальникам артиста Олександра Ісакова, який раптово помер 23 липня", — сказано у повідомленні.

«Йому було всього 39 років. Я вважаю, що помер він смішно — від запалення легенів, і він переніс запалення легенів на ногах практично, з температурою », — сказала Виходцева.


Вона розповіла, що напередодні смерті актор відчув себе погано, викликав лікаря, його відвезли в лікарню, де він помер.

Вона додала, що Ісаков був непоганим актором, дуже амбітним. Його недоліком, на думку Виходцеовй, було те, що він багато курив. Вона висловила співчуття матері Ісакова.

"Тільки після відтоку легких виявити причину — двостороння пневмонія — вчора він ще жартував, приїхала мама — були друзі поруч обговорювали плани на відпочинок — вранці його вже не стало — серце вже не впоралося", — розповів ще один колега Ісакова.

Ісаков грав у театрі з 2004 року. Поряд з ролями в театрі, Олександр знімався в серіалах "Холостяки", "Моя любов", "Приречена стати зіркою", "Атлантида", "Щасливі разом". Як повідомляють ЗМІ, причиною смерті артиста стали ускладнення після перенесеної пневмонії. Про дату і місце прощання з Ісаковим поки не повідомляється.