Новини про зірок
Подобається

«Поважна причина почати дивитися це шоу»: став відомий ще один зірковий учасник «Танців з зірками»

25/07/2018     Автор: Яна Романська
«Поважна причина почати дивитися це шоу»: став відомий ще один зірковий учасник «Танців з зірками»

В Мережі не затихає ажіотаж довкола нового сезону головного танцювального шоу України "Танці з зірками".
Вже зовсім скоро стартує прем'єра другого сезону і зірки українського телебачення, кінематографу, спорту та шоубізнесу доволі оригінально оголошують про свою участь у цьому шоу. 

На головний паркет країни погодилися вийти і показати свої хореографічні таланти грузинський красень-холостяк Іраклі Макацарія, українська телеведуча Маша Єфросиніна, відомий боксер Денис Беринчик, і екс-ведуча проекту «Зважені та щасливі» та зірковий тренер Аніта Луценко.

А сьогодні стало відомо про ще одного зіркового учасника. На своїй сторінці в Інстаграм відомий комік, актор, "квн-щик" та тренер "Ліги сміху" Ігор Ласточкін прийняв танцювальну естафету від тренерки Аніти Луценко. Ігор запостив досить кумедне відео з танцювальної студії і запросив вийти на паркет фронтвумен популярної української групи «НеАнгели» Славу Камінську. Та чи погодиться Слава Камінська на такий творчий експеримент і чи прийме #танціззіркамиchallenge ми дізнаємося вже зовсім скоро!

А прихильники Ігоря одразу почали позитивно відгукуватись про його участь у шоу:
"?????? це буде бомба сезон!!!", "Чудова новина! Удачі в танцях! Тепер ми знаємо за кого голосувати ?. Тільки з шпагатом акуратніше … ми пам'ятаємо номер з Лукасом ?", "Поважна причина почати дивитися це шоу ♥ ️", "Ролик вогонь) до сліз))) цікаво буде за вами спостерігати !!! Хай щастить !!!"

Тож шанувальникам проекту залишається тільки очікувати на нових зіркових учасників та новий запальний сезон.