«Занадто вульгарно і без смаку!»: Наташа Корольова в дивному вбранні викликала бурю негативних емоцій

24/07/2018     Автор: Віра Грицишин
«Занадто вульгарно і без смаку!»: Наташа Корольова в дивному вбранні викликала бурю негативних емоцій

Видатна поп-співачка опублікувала в фото, яке стало приводом для критики в Мережі 

Знаменита артистка Наташа Корольова поділилась фотографією на своїй сторінці в Інстаграм, навіть не сподіваючись, що знімок викличе таку бурю негативних емоцій. 

На фото, яке активно обговорюється в Мережі, співачка позує на мотоциклі. Здавалося б нічого дивного, але навіть наряд відомого бренду Dolce & Габбана не допоміг Наталі і не врятував від критики. Модне вбрання Корольової розкритикували в пух і прах. 

Що ж в нім було такого надзвичайного? Здавалося б, не було до чого вчепитися. Проте, коротка спідниця в горошок з великими трояндами, чорна блуза з відкритими плечима та рюшами багатьом здалися вульгарними. Але це ще не все! ЇЇ сережки, великий бант на голові і туфлі на платформі, які завершували образ,  зовсім обурили шанувальників, які назвали це провалом. 

Відразу ж з'явилися порівняння. Так, деякі фанати навіть написали, що в цьому вбранні Наташа Корольова схожа на Солоху з картини «Вечори на хуторі біля Диканьки» і висміяли жінку. 

Втім, знайшлися і ті, хто гідно оцінив образ артистки, але це одиниці.  Проте такі фанати відзначили, що в такому вбранні Наташа більше схожа на іспанку.