Новини про зірок
Подобається

«Як метелик на вогник — і згорів!»: У актора Станіслава Боклана з’явилася коханка

24/07/2018     Автор: Віра Грицишин
«Як метелик на вогник — і згорів!»: У актора Станіслава Боклана з’явилася коханка

Знаменитий народний артист України розповів про любов, якою так і віє зі знімального майданчика!

Телеканал СТБ проводить зйомки надзвичайного костюмованого серіалу "Фортечна". Цьому серіалу пророкують всесвітню славу. Одну з найголовніших ролей буде виконувати знаменитий Станіслав Боклан. Йому дісталась роль поміщика Петра Червінського. За сюжетом до його сім'ї належить головна героїня Катерина. 

«Григорій Червінський людина жорстка, розважлива, складна, але чесна у всіх своїх вчинках, — розповідає Станіслав Боклан про свого героя. — Зніматися в костюмованих серіалах — це як якась машина часу. Ми повертаємося трохи назад, намагаємося говорити незвично для себе, специфічними зворотами, вживаємо цікаві слова в сценах. Сценаристи думають, що це надає колоритності».

«Фортечна» — серіал про любов і шалену пристрасть. А персонаж Станіслава Боклана дуже велелюбний чоловік! Головну кохану Петра Червінського зіграє українська актриса Наталка Денисенко. За сюжетом Наталка грає свою колегу з минулого — актрису Ларису. 

Станіслав Боклан дуже проникся і вжився в свою роль. Жартує, що завів собі коханок. Про любов і пристрасть він висловлюється так:

« Що з чого виникає? Мені здається, чудово, коли в стосунках чоловіка і жінки є і любов, і пристрасть. Але вона ж може і руйнівною бути, якщо виникає пристрасть до іншої людини. Велике щастя, як для чоловіка, так і для жінки дізнатися, що таке любов. Вона може виникнути на пристрасті, пристрасть відійде, і на її місце прийде повага і прихильність. Але якщо пристрасть буде грунтуватися на любові, тоді це буде довга історія, а якщо все зав'язано тільки на пристрасті, що не переросте у щось більше, то така любов буде дуже короткою. Як метелик на вогник — і згорів. Але повторюся, саме велике чудо, якщо Боженька дав тобі відчути, що таке любов. Саме тоді ти починаєш усвідомлювати і відчувати життя у всіх фарбах », — поділився народний артист.