Новини про зірок
Подобається

«Така доросла і неймовірна дівчинка»: Оксана Марченко показала доньку на спільному відпочинку

24/07/2018     Автор: Віра Грицишин
«Така доросла і неймовірна дівчинка»: Оксана Марченко показала доньку на спільному відпочинку

Оксана Марченко одна з найвідоміших телеведучих в Україні, яка довгий час була обличчям каналу СТБ. 

Зараз Оксана більше часу приділяє своєму блозі в Інстаграм, де регулярно ділиться професійними порадами, а також публікує багато особистих фото.

Недавно ведуча опублікувала світлини з відпочинку у Хорватії. Туди Оксана відправилась не сама, а разом з дочкою.

На відміну від багатьох інших зірок, Марченко завжди оберігала свою сім'ю від надмірної уваги з боку шанувальників і ЗМІ. Саме тому для всіх стало справжньою сенсацією нова світлина телеведучої разом з підрослою донькою Дашою.

На фото мама і дочка позують на фоні архітектури хорватського містечка  Дубровкін.

"По цих вуличках міста можна гуляти нескінченно. Уявляєте, в деяких місцях проходи між кам'яними будинками настільки вузькі, що в них реально поміщається всього лише пара чоловік. А на до блиску "відполірованих" мостових і крихітних балконах красуються чудові горщики з квітами", — поділилась враженнями Оксана.

Шанувальники у свою чергу зауважили, що Даша росте справжньою копією своєї матусі. І взагалі написали Марченко багато приємних слів:

"Така вже доросла, гарна дівчинка, просто неймовірна, така мила, у неї ваші очі, Найбільше щастя подорожувати з донечкою !!!! Саме з донечкою❤❤❤❤❤❤, Розділити по-справжньому свої враження від побаченого можна лише з близькими людьми".

 

 

По этим улочкам города можно гулять бесконечно. Представляете, в некоторых местах проходы между каменными домами настолько узки, что в них реально помещается всего лишь пара человек. А на до блеска "отполированных" мостовых и крошечных балконах красуются прекрасные горшки с цветами. . . . #оксанамарченко #дубровник #дубровникстарыйгород #играпрестолов #путешествие #путешествия #тревел #тревелблог #тревелблогер #круто #интересно #девушка #следуйзамной #следуй #oksanamarchenko #dubrovnik #dubrovnikoldtown #gameofthrones #travel #travelgirl #travelgram #travelblogger #travelblog #interesting #instagood

Публикация от Oksana Marchenko (@oksana.marchenko.official)