Новини про зірок
Подобається

«Не личить представниці королівської родини»: Принц Гаррі розкритикував Меган Маркл

24/07/2018     Автор: Катерина Гук
«Не личить представниці королівської родини»: Принц Гаррі розкритикував Меган Маркл

Принц Гаррі вимагає від своєї дружини Меган Маркл, щоб вона не поводилася як принцесса Діана. Принц Гаррі вирішив змінити гардероб Меган Маркл перед офіційним туром по Австралії та Новій Зеландії.

Як відомо, Меган Маркл коритсується послугами стилістів, щодо свого гардеробу, але принц Гаррі висловив невдоволення з приводу її ділових костюмів. Принц Гаррі вважає, такий стиль не личить представниці королівської родини.

«Меган кажуть, що їй потрібно припинити одягатися як голлівудська зірка і почати одягатися як член королівської сім’ї. Меган хотіла вибрати смокінг, але Гаррі сказав, що цей костюм недостатньо традиційний».

У лютому Меган Маркл з’явилася на церемонії Endeavour Fund Awards ‘Ceremony в чорному смокінгу. Проте принцеса Діана, мама принца Гаррі, також неодноразово надавала перевагу костюмам та краваткам-«метеликам».

Нагадаємо, Меган Маркл перетворюється на ікону стилю – багато британців почали повторювати її образ.

Днями принцеса Йоркська відвідала виставку, присвячену Нельсону Манделі. До неї цей захід відвідали принц Гаррі і його новоявлена ​​дружина Меган Маркл.

Цей віход привернув увагу тим, що Меган була у такому самому взутті, які раніше були помічені на герцогині Сассекській.

Йдеться про світло-бежеві човники на високих підборах від Aquazzura. Вартість таких туфель становить 700 доларів. Також принцеса одягла зелену сукню від Osman вартістю 900 доларів.