Новини про зірок
Подобається

Геть безсоромна! Настя Каменських у спідній білизні здивувала пікантною позою

24/07/2018     Автор: Віра Грицишин
Геть безсоромна! Настя Каменських у спідній білизні здивувала пікантною позою

Знаменита співачка Настя Каменський в своєму Instagram-акаунті kamenskux_daily поділилася ввечері відео-роликом, у якому вона в одній лише нижній білизні і чорних колготках крутиться біля дзеркала, бажаючи всім своїм шанувальникам доброї ночі.

Думка шанувальників поділилося. Деякі з них захоплюються красою і сексуальність зірки, а деякі засуджують Настю за такий відвертий наряд.

«Таке враження що крім як жопой вселяти нічого і не вміє больше.фуууу», «ЯК ТЕБЕ НЕ СОРОМНО, ДЕ ТВОЯ СКРОМНІСТЬ ???», «Настя, невже це криза ???? Красива, талановита і на тобі — імідж дешевої танцівниці !!!! Фу фу фу. Невже зробивши собі красиве тіло треба так опускатися, тим бооее гола дупа це всього лише гола дупа! »,« Красива нікого не слухай ти у нас найкраща ++++ **** »,« Люди ну навіщо так заздриті ??? ? Настя проведи майстер клас, и навчи так фоткати !!!! ».

 

Здрасте??

Публикация от Настя Каменских (@kamenskux_daily)

Настя Коменських — українська співачка, учасниця гурту «Потап і Настя», яка поки зупинила своє існування. З 2017 року Коменський почала сольну кар'єру з псевдонімом NK.