Новини про зірок
Подобається

«Справжня українська красуня»: Руслана Писанка похизувалась природною красою на відпочинку

23/07/2018     Автор: Яна Романська
«Справжня українська красуня»: Руслана Писанка похизувалась природною красою на відпочинку

Руслана Писанка — одна із найвідоміших і колоритних українських актрис і телеведучих, яка вже не один рік підкорює український шоубізнес і кінематограф.
Вона багато років була незмінною ведучою прогнозу погоди, і не раз тішила шанувальників своєю появою у різноманітних фільмах та серіалах. 

Її завжди любили прихильники за неординарні параметри, а її "пишнотіла харизма" не раз зводила з розуму вітчизняних чоловіків. 
І хоч актриса ніколи не комплексувала щодо своєї зовнішності, все ж таки дуже часто Руслана сиділа на різних дієтах і обмежувала себе в їжі.

Нещодавно Руслана знову нагадала про себе участю у популярному шоу "Зважені і щасливі", в якому актриса разом зі своїм чоловіком радикально вирішили взятись за свою фігуру та стан свого здоров'я.
За 8 місяців перебування на проекті, Руслана скинула 42 кілограми і на фінальному зважуванні вразила прихильників своєю стрункою, красивою, жіночною фігурою. 
Фанати зірки не раз наголошували на справжній українській красі Писанки, проте після такого появлення на публіці, Руслана ще більше закохала в себе шанувальників.

Нещодавно чоловік Руслани Писанки, Ігор Ісаков у своєму Інстаграм опублікував декілька фото зі своєю знаменитою дружиною з відпочинку, на якому вони виглядають дуже щасливими, а на одному із знімків Руслана взагала повстала без макіяжу і укладки, а дуже навіть природньою і свіжою.

Підписники поспішили відповісти в коментарях і подарували подружжю досхочу компліментів: "Супер виглядаєте!!!!!", "Такі натхненні", "Руслана, яка ви сяюча, справжня секс-бомба", "Ви дуже гармонійні", "Будьте щасливі разом", "Справжня українська краса"
Однозначно, видно, що зміни у зовнішності пішли подружжю на користь і зараз вони почувають себе як ніколи щасливими.

 

 

 

Отдых подходит к концу))) домой пора? ура…

Публикация от Игорь Исаков (@i_g_o_r_e_c_0.8)