Новини про зірок
Подобається

Зірку КВН жорстоко вбили, артист помер в лікарні

22/07/2018     Автор: Віра Грицишин
Зірку КВН жорстоко вбили, артист помер в лікарні

Екс-учасник збірної Актобе по КВН Данияр Алімбаев убитий в казахстанському місті Актау.

Згідно з даними видання, інцидент стався в ніч на 21 липня приблизно о 03:30 за місцевим часом в шостому мікрорайоні біля одного з барів. Алімбаева вдарили ножем в ногу.

Лікарі не змогли його врятувати, він помер в лікарні.

"Вночі доставили чоловіка з ножовими пораненнями обох ніг у вкрай важкому стані. На одній нозі були пошкоджені артерії та вени верхньої кінцівки. Йому була зроблена екстрена операція, після чого він був переведений в реанімацію", — розповіли в приймальному покої Мангістауської обласної лікарні.

Подробиці вбивства розповіли друзі загиблого.

"Вночі біля бару сталася бійка. Данияр стояв осторонь, але і йому дісталося. Один з кривдників вдарив ножем йому в ногу. Його відвезли в лікарню, але лікарі не змогли його врятувати. Він втратив багато крові", — розповів друг загиблого.

Прес-служба департаменту внутрішніх справ Мангістауської області повідомила про затримання трьох підозрюваних у вбивстві. За даним фактом ведеться досудове розслідування.

У загиблого 32-річного Данияра Алімбаева залишилися дружина і четверо дітей. Він є колишнім учасником збірної команди Актобе по КВН. Також разом з Мангістауської КВНщиками був у збірній західного Казахстану на фестивалі в Сочі.