«Витончена красуня»: Алсу похизувалась ідеальними ніжками у коротеньких шортах

22/07/2018     Автор: Катерина Гук
«Витончена красуня»: Алсу похизувалась ідеальними ніжками у коротеньких шортах

Чарівна співачка Алсу зараз відпочиває далеко від міської суєти. Дівчина в черговий раз продемонструвала свій бездоганний смак і, звичайно ж, чудову фігуру.

Відома російська виконавиця ліричних пісень, телеведуча Алсу в своєму Інстаграм поділилася новою світлиною з відпочинку.

На фото зірка позує в милому капелюшку, білих міні-шортиках і в топі на тоненьких бретельках. Завершила свій образ Алсу маленькою сумочкою і темними сонцезахисними окулярами.

«Є щось прекрасне в літі, а з літом прекрасне в нас!»  — підписала кадр Алсу.

Босонога красуня на тлі нескінченної морської гладі справила небувалий фурор в Інстаграм. Шанувальники буквально обсипали свою улюбленицю теплими і приємними компліментами.

«У навушниках ваша пісня грає, в стрічці ваше фото», «Красива, розумна і щаслива мама!», «Красива чарівна», «Чудові слова)))) ви чарівні», «Прекрасна і піднесено хороша», «У Вас європейський шик »,« Красуня @alsou_a !! Приїжджайте до нас на Кариби, тут вічне літо! »,« Ти у відмінній формі !!! як завжди все зі смаком, молодець »,« Ооох, красоточка! Я чекала прям вже таких ось літніх фото! »,« Перлинка моря !! »,« Найкрасивіша, ніжна".

Нагадаємо, красуня Алсу 27 червня 2018 року, відсвяткувала своє 35-річчя.