Плітки
Подобається

«Вагітна чи переїла?»: Надя Дорофеєва прокоментувала свій цікавий стан

22/07/2018     Автор: Катерина Гук
«Вагітна чи переїла?»: Надя Дорофеєва прокоментувала свій цікавий стан

У ЗМІ вже вкотре з'явилась інформація про те що співачка Надя Дорофеєва нарешті вагітна. Черговим приводом для пліток послужили світлини з відпочинку Наді з чоловіком, де нібито-то у дівчини випирає животик.

Солістка поп-групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва прокоментувала поширювану в ЗМІ інформацію про її вагітність. 

Днями артистка повернулася з відпустки, яку провела з друзями і чоловіком Володимиром Дантесом на Балі. Коментуючи фотографії співачки в купальнику, багато шанувальників помітили, що Надя трохи поправилася. Це і спровокувало чутки про те, що Дорофєєва знаходиться в цікавому положенні.

У своєму InstaStories співачка опублікувала забавну світлину, на якій зображений скріншот однієї статті в українських ЗМІ, де ставиться запитання: "Вагітна чи переїла? Надя Дорофеєва вразила Мережу фото в купальнику.

Надя відповідає, що переїла. 

Жарти жартами, але де правда, а де брехня поки невідомо і можливо зовсім скоро Надя таки порадує шанувальників приємною звісткою.

До слова, на днях Дорофеєва і Монатік представили загалу свою спільну музичну роботу — пісню "Глубоко". Також виконавці відзняли на композицію яскравий танцювальний кліп, який активно набирає популярності на Ютубі.

 

All you need is ♥️

Публикация от nadyadorofeeva (@nadyadorofeeva)