Новини про зірок
Подобається

Принцу Джорджу виповнилося п’ять років. Нове фото маленького принца

22/07/2018     Автор: Катерина Гук
Принцу Джорджу виповнилося п’ять років. Нове фото маленького принца

Сьогодні, 22 липня, принцу Джорджу – первістку принца Вільяма і герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон виповнюється п’ять років.

З цього привод королівська родина вирішила опублікувати фото маленького іменинника. Фото іменинника, що сміється, опубліковано в Instagram Кенсінгтонського палацу. Фотографія старшого принца просто зачарувала британців і людей по всьому світу.

Це фото було зроблена під час хрещення маленького принца Луї, його зробив фотограф Метт Портеус, який вже не вперше працює з принцом Джорджем.

Повне ім’я принца — Джордж Олександр Луї. Перше ім’я — на честь батька королеви, Георга VI. Олександр — на честь другого імені Єлизавети II (її повне ім’я — Єлизавета Олександра Марія), а Луї — в честь Луїса Маунтбеттена, дядька принца Філіпа.

Як повідомлялося раніше, у понеділок, 16 липня, принц Вільям і його дружина Кейт Міддлтон оприлюдниои офіційні фотографії, які були зроблені під час хрещення їх другого сина принца Луї. Обряд був проведений 9 липня в королівській каплиці Сент-Джеймсського дворцав Лондоні. Знімки зробив відомий фотограф Метт Портеус. Ще чотири фотографії зняв його колега Метт Холиоук.

На одному з фото зображені майже всі члени королівської сім’ї: принц Вільям і Кейт Міддлтон з трьома дітьми: Луї, Джорджем і Шарлоттою, принц Гаррі, Меган Маркл, принц Чарльз з дружиною Каміллою і сім’я Міддлтон – Майкл, Керол, Джеймс і вагітна Піппа з чоловіком. Але королеви з чоловіком на фото не було. Як відому, тоді королева готувалася до іншого прийому та відпочивала.