Плітки
Подобається

«Неймовірно щаслива»: Весільне фото Анни Кошмал підірвало Мережу. А сукня королівська!

22/07/2018     Автор: Катерина Гук
«Неймовірно щаслива»: Весільне фото Анни Кошмал підірвало Мережу. А сукня королівська!

Анна Кошмал одна з найперспективніших молодих українських актрис. Дівчині всього лиш 23 роки, а вона ужи встигла зіграти в десятках фільмів.

Глядачеві вона найбільше запам'яталась ролями Сашки в однойменному серіалі та  Каті в серіалі "Село на мільйон".

Недавно уся країна дізналась про те, що Анна вагітна і незабаром вперше стане мамою.  Цю звістку розповів журналістам Юрій Горбунов. Як відомо, він зараз знімає фільм "Скажене весілля" і Кошмал повинна була зіграти одну з ролей в картині.

"Коли Анна Кошмал оголосила про те, що чекає дитину, ми зрозуміли, що не вкладаємося в наші графіки, і почали шукати інших героїнь. Потім ми знайшли Поліну і дуже зраділи її кандидатурі. Але коли ми представили поруч з ній Омара Сі, зрозуміли, що вони абсолютно один одному не підходять. Омар виявився більше схожим на її батька, ніж нареченого. Тому ми почали шукати іншого актора. Хоча теоретично Омар Сі був готовий у нас зніматися. І за ті гроші, які ми йому пропонували, до того ж йому дуже сподобався наш сценарій. Але у нас є чудовий Джимі Воха-Воха і разом з Поліною вони відмінно виглядають", — розповів Юрій.

Звичайно у всіх відразу виникло запитання, а хто ж батько? Проте Анна тримає свої стосунки і свого обранця у таємниці.

Проте недавно на своїй сторінці в Інстаграм дівчина виклала досить інтригуюче фото. На світлині, яку опублікувала актриса зображена інша світлина. На ній Анна у пишній весільній сукні у залі якогось ресторану дивиться на чоловіка у костюмі. Обличчя чоловіка не видно.

 

 

Публикация от Anna Koshmal (@smorkovkina)

 

Зірка не залишила жодних підписів під фото, тому шанувальникам залишилось лише гадати, що це фото. Одні вирішили, що скоріш за все це кадри зі зйомок. Інші ж припустили, що це може бути фото з весілля самої Анни, деякі навіть впевнено написали, що Кошмал вийшла заміж ще минулого року.

""Неймовірно красива фотогоафія????, ну зрозуміло ж, що фото з її весілля справжньго, 23 грудня ще заміж вийшла, Вітаю✨ дуже рада за вас? щастя вам та всього самого кращого????.