Новини про зірок
Подобається

«Пробач, Джа, але це однозначно гаряче»: Джамала потішила шанувальників спекотними фото з відпочинку

21/07/2018     Автор: Яна Романська
«Пробач, Джа, але це однозначно гаряче»: Джамала потішила шанувальників спекотними фото з відпочинку

Українська співачка, переможниця "Євробачення-2016" та новоспечена матуся Джамала з роками все більше і більше завойовує місце під сонцем в українському шоубізнесі.

Вона має в своїй кар'єрі декілька зйомок в кіно, перемоги у міжнародних конкурсах, зокрема "Нова хвиля" в Юрмалі та безсумнівно фантастичний виступ на "Євробаченні-2016", що приніс їй заслужену перемогу і справжнє визнання. 

Та останнім часом Джамала тішить своїх шанувальників не тільки цікавими роботами і зйомками, а й колоритними знімками зі свого життя у соціальний мережі Інстаграм. Нещодавно співачка опублікувала знімки з літньої відпустки, де відпочиває та набирається сил зі своєю родиною в одній із сонячних країн.

І хоча в підписі до фото артистка відзначає, що не встигла повною мірою підготувати своє тіло до літа, шанувальники підбадьорюють артистку. У коментарях до фотографій, опублікованих на офіційній сторінці зірки в Instagram шанувальники пишуть про винятковість її звабливих форм і просять співачку не комплексувати на рахунок своєї фігури, адже так виглядати після недавнього народження дитини — дійсно заслуговує поваги.

«Відпочинок — це коли начебто ти ще не встиг схуднути до літа як хотів, але море, сонце і вітер і тебе все« устраює », — пише українська артистка в підписі до фото.

"Пробач Джа, але це однозначно Hot?, Відмінна форма, після недавніх пологів !!!!", "Дуже гаряча", "Ви просто бомба", Так думаєш про зайві кг страшно, а подивитися, красуня, материнство шалено поміняло вас, витончена, ніжна Жінка, Молодчинка ???, Наша улюблена, наша худенька , наша найкраща мама❤️ Гарного відпочинку☀️❤️, А як на мене так все прекрасно) Материнство вам пасує? Дуже красива, жіночна, сексі??" — невгамовувались шанувальники, підтримуючи свою улюбленицю.

Ну що ж, знімки дійсно красиві і надихаючі, і Джамала дарма переживає за свої форми. Адже головне талант, чи не так?