Новини про зірок
Подобається

«Нічого собі!»: Наймасивніша супермодель світу підірвала Мережу фото з ванни

21/07/2018     Автор: Віра Грицишин
«Нічого собі!»: Наймасивніша супермодель світу підірвала Мережу фото з ванни

 Тесс Холлідей здивувала Мережу новим відвертим кадром

Тесс Холлідей можна сміливо незвати однією з найзнаменитіших моделей сучасності. Так, вона не вписується в загальноприйняті стандарти краси, але саме завдяки цьому здобула всесвітню популярність.

Практично кожен місяць Тесс запрошують до співпраці різні видання і модні бренди. Однак крім рекламних фотосесій, вона також регулярно постить особисті фото в Instagram, які практично ніколи не залишаються без уваги громадськості.

Останнє фото на сторінці Холлідей викликало особливий резонанс. На знімку модель позує абсолютно голою під час купання у ванній разом з маленьким сином.

"Те, почуття, коли ви весь день на зустрічах, а ввечері повертаєтеся додому і вирішуєте прийняти приємну розслаблюючу ванну до того, як почнеться хаос … Але потім ваш малюк бачить, що ви входите в ванну кімнату, і кричить, поки ви не дозвольте йому купуватися разом з вами. Все б нічого, але у мене є татуювання на нозі, яку не можна мочити. Хоч я і товста, але ще гнучка! Це не гламурна фотографія, але мені все одно. Я пишаюся своїм тілом і тим, на що воно здатне. Материнство і саме життя — це смішна штука! "

 

 

 

 

When you have meetings & filming at your house all day, & decide to take a nice, relaxing bath before the chaos starts… but then your toddler sees you trying to sneak into the bathroom & screams until you let him take a bath with you. Normally it wouldn’t be an issue, but I have a tattoo on my leg that can’t get wet- but hey, I might be fat, but I’m flexible AF. ??(Also he screamed for 5 mins after this was taken because I wouldn’t let him play with the razor you see him grabbing ??‍♀️) This photo isn’t “flattering”, but I don’t care. I’m proud of my body, & what it’s capable of & how funny & ridiculous my life/motherhood is. ✌? #thisismotherhood #effyourbeautystandards

Допис, поширений T E S S ? (@tessholliday)