«Нічого не буває випадково»: Вагітна Світлана Тарабанова показала рідкісне фото з чоловіком

21/07/2018     Автор: Віра Грицишин
«Нічого не буває випадково»: Вагітна Світлана Тарабанова показала рідкісне фото з чоловіком

Відома українська співачка і народна улюблениця Світлана Тарабанова втішила народ новим красивим фото

Судячи з особистого мікроблогу Світлани Тарабарової, вона обожнює соціальні мережі і спілкування з шанувальниками. Практично кожен день на сторінці співачки в Instagram з'являються різні фото, які відображають як професійну діяльність Світлани, так і її особисте життя. Багато хто думав, що як тільки співачка дізнається про свою вагітність, кількість кадрів на її сторінці різко зменшиться, проте це зовсім не так!

Навпаки — тепер в мережі ще більше яскравих, життєрадісних, щасливих фото Тарабарової, на яких вона без сорому демонструє кругленький живіт. Більш того, днями в особистому мікроблозі майбутньої мами з'явився ніжний знімок з її чоловіком, який рідко позує для фото своєї  дружини. Такі закохані, і такі щасливі!

Нагадаємо, Світлана приймала участь на «Фабриці зірок» під псевдонімом Аліса Тарабарова, де стала однією з найбільш яскравих і талановитих учасниць проекту. 

Світлана стала однією з улюблениць Наталії Могилевської, адже саме вона віддала дівчині свій танцювальний сольний номер, коли Аліса після операції пропустила один концерт.