Новини про зірок
Подобається

Світлана Лобода залишила новонароджену доньку і поїхала в Росію

20/07/2018     Автор: Ігор Нагорний
Світлана Лобода залишила новонароджену доньку і поїхала в Росію

В кінці травня в одному з елітних госпіталів Лос-Анджелеса Світлана Лобода народила другу дитину.

Останні місяці вагітності Світлана перебувала в Америці в очікуванні народження дочки. Після пологів співачка поспішила поділитися з фанатами радісною новиною. І, не дивлячись на відсутність інформації про те, хто ж батько дитини — пыдписники вітали обох батьків з поповненням.

 

 

 

Геленджик.20,00

Публикация от LOBODA❤️ (@lobodaofficial)

 

 


Через пару днів Лобода відразу ж приступила до роботи над відновленням своєї фігури. Світлана розповіла шанувальникам, що посилено займається спортом і дотримується суворої дієти. По закінченню двох тижнів — співачка залишила доньку і поїхала з концертом в Росію, який був організований на честь вручення премії МУЗ-ТВ. Такі дії стурбували багатьох своїх фанатів і навіть викликали агресію з боку деяких людей.
 

 

 

 

Все люди как люди ??‍♀️ ? . TEASER . SUPERSTAR ??? #ОЧЕНьSoon ??#суперзвезда

Публикация от LOBODA❤️ (@lobodaofficial)

 

 

Під фото з концерту, де виступала зірка, на її офіційній сторінці Instagram, підписники коментували виступ Лободи і питали, де ж вона залишила свою маленьку доньку? Колеги співачки порадили підписникам не робити поспішних висновків, а сама Світлана ніяк не відреагувала на засудження з боку фанатів.

«А новонароджена дитина з ким взагалі? Світлана не встигла народити, а вже на сцені .. ps фанати не накидати, я не проти Лободи, просто запитала)», «Ви суперзірка наша тільки ви можете після пологів вийти на сцену такою гарною і стрункою ??❤ Махачкала чекає! ?», «После Вихід кліпа SyperStar ви Зроби всех вагітних жінок щаслівішімі, змусили підняті свои попки з дівана и вперед танцювати !!!! Супер !!!!», « Післяпологовий синдром? буває … і тебе вилікують …»