Новини про зірок
Подобається

«Любить всім серцем»: Регіна Тодоренко розкрила всю правду про стосунки з відомим співаком

20/07/2018     Автор: Катерина Гук
«Любить всім серцем»: Регіна Тодоренко розкрила всю правду про стосунки з відомим співаком

Регіна Тодоренко українська телеведуча, співачка та композитор виставила нове фото на своїй сторінці в Інстаграм. Цим знімком Регіна підтвердила свої стосунки з Топаловим, додавши, що він любить її всім серцем.

Шанувальники вже давно запідозрили виконавців у тепліших стосунках, ніж просто дружба. Та й самі зірки підливали масла у вогонь, публікуючи неоднозначні фото. 

Регіна відвідала гламурну вечірку, яка відбулась в Москві.

Красива співачка позує в обіймах Влада Топалова. Її обранець російський співак, виконавець, екс-соліст групи «Smash !!». Їхня пара дуже гарно дивиться разом. Але струнка Регіна в жовтому платті на підборах синього кольору дивилась безглуздо. Її фігура була під жовтим «балахоном» виглядала удвічі більшою. 

Можливо, зірка намагалась таким чином приховати зміни у своїй фігурі. Вже давно ходять чутки про цікавий стан Регіни. 

Статний Влад виглядав неперевершено.  Він був одягнутий відповідно до заходу, в чорному костюмі та капелюсі.

Регіна вдячна за підтримку Влада. Надіємось, що ця зіркова пара ще нас здивує.

 

Фото молода ведуча підписала так:

Важливий висновок сьогоднішнього дійства @glamour_russia: якщо ти поруч з чоловіком, який підтримує тебе в будь-яких божевільних починаннях, вірить в твій успіх і любить всім серцем, значить пора забрати його додому з цієї гучної вечірки, поки інші не звернули увагу !
 

 

А якщо чесно, як же круто відчувати підтримку в такі відповідальні моменти як сьогодні, під ногами земля стає міцнішою. Коли чоловік вірить в жінку і пишається її досягненнями, — це велике щастя!
Регіна вдячна за підтримку Влада. Надіємось, що ця зіркова пара ще нас здивує.


 

 

 

 

 

Важный вывод сегодняшнего торжества @glamour_russia : если ты рядом с мужчиной, который поддерживает тебя в любых сумасшедших начинаниях, верит в твой успех и любит всем сердцем, значит пора унести его домой с этой шумной тусовки? , пока другие ?????? не обратили внимание ! А если честно , как же круто чувствовать поддержку в такие ответственные моменты как сегодня, под ногами земля становится крепче. Когда мужчина верит в женщину и гордится ее достижениями, — это большое счастье! Благодарю ?? @vladtopalovofficial Mua&hair — @yanabuzychkina ❤️ Style — @irushairusha Dress — @alenaakhmadullina_store ?????? Shoes ?- @gianvitorossi #женщинагодаglamour #регинатодоренко #reginatodorenko #регинапутешественница??? Ребят, будете голосовать за ПАРУ ГОДА 2018? (Мы, если что, номинированы?)

Публикация от regina todorenko (@reginatodorenko)

 

 

 

Прихильники Регіни так прокоментували це фото:


Не знала що ви пара. Удачі вам!) Ви просто супер пара !! Ніколи ні за кого не голосувала, але за вас — БУДУ! Така красива пара) дуже підходите один одному) Мені одній подобаються наряди Регіни? Проголосувала! Ми вас любимо!!