Новини про зірок
Подобається

«Кожна людина — скульптор свого тіла»: Богдан Юсипчук розповів про своє перше кохання

20/07/2018     Автор: Катерина Гук
«Кожна людина — скульптор свого тіла»: Богдан Юсипчук розповів про своє перше кохання

Богдан Юсипчук – подідився зі своїми шанувальниками цікавими фактами про своє дитинство та перше кохання.

"Кожна людина — скульптор свого тіла, але набагато важливіше ідеальних форм щастя, яке вона випромінює. Існують дівчата з ідеальною фігурою, але чоловіки в них чомусь не закохуються. А є жінки немініатюрні, від яких неможливо відвести очей. Просто потрібно знати, як себе правильно подати. Моє перше кохання теж була пишна дівчина, але це ніяк не впливало на наші стосунки", — зазнався Богдан Юсимчук.

До свого успіху Богдан йшов довго. Були ті, хто скептично ставився до його прагнень, однак він ніколи не опускав руки і ніколи не здавався:
"Я виріс в провінційному містечку у звичайній українській родині і всього, що маю, досягнув сам. Дуже часто оточення сумнівалося в мені — ніхто не вірив, що я стану "Містером світу", буду зніматися в повнометражних фільмах і побуваю в Голлівуді. Пропонували краще збирати яблука і продавати, а не розвиватися і працювати над собою. Я пишаюся тим, що не послухав скептиків і пішов своїм шляхом, і вдячний батькам за підтримку".

Богдан Юсипчук став суддею другого сезон популярного українського шоу "Модель XL", де учасники знищували стереотипи щодо зовнішнього вигляду жінки, а також доводили оточенню, що краса буває природньою.