Новини про зірок
Подобається

Коса, як у Тимошенко: Лайма Вайкулє здивувала прихильників новим образом

20/07/2018     Автор: Ігор Нагорний
Коса, як у Тимошенко: Лайма Вайкулє здивувала прихильників новим образом

19 липня 2018 року відбувся щорічний фестиваль в Юрмалі «Лайма. Рандеву. Юрмала» і порадував шанувальників.

У 2018 році на сцені фестивалю глядачі могли насолодитися творчістю таких артистів, як Олександр Ревва, Ані Лорак, Олексій Чумаков і інші відомі персони.

На сцені 64-річна Лайма з'явилася в чорній вишуканій сукні з косою, як у Юлії Тимошенко і ефектним макіяжем. Але фанатів Вайкуле насторожив стан зірки. Вона виглядала нездоровою і занадто худою.


Масу коментарів в сторону зірки посипалося після наступного її образу, коли співачка вийшла на сцену в облягаючих джинсах і червоній блузці, які підкреслювали надмірну худорбу зірки.

Багато захопилися новим образом артистки. У 64 роки її фігурі можна позаздрити. Але багато хвилюються за здоров'я Лайми.


«На себе не схожа», «Шикарна, стильна, але не твереза», «У мене враження, що випила», «Руки трясуться», «Якщо вона навіть п'яна, вона все одно ХОРОША!», «Схоже, що перенесла інсульт … або мікроінсульт … Потрібно поважати її вік і заслуги »,« Схудла сильно », — стали коментувати схвильовані шанувальники.

Варто також відзначити, що фестиваль пройшов з повним аншлагом. І прихильники, і запрошені зірки з захопленням відгукуються про організацію заходу Лаймою Вайкуле.