«Cпокуслива та гаряча!»: Скандальна екс-холостячка Римма вразила всіх надзвичайно тонкою талією

20/07/2018     Автор: Катерина Гук
«Cпокуслива та гаряча!»: Скандальна екс-холостячка Римма вразила всіх надзвичайно тонкою талією

Скандалістка відомого на всю країну шоу "Холостяк — 8" показала свої спокусливі форми

Римма Федорова — одна з  учасниць шоу «Холостяк 2018» яка за два перших випуски шоу показала себе найяскравіше. Ця дівчина була дуже емоційним персонажем. Її практично не зрозумів ніхто на проекті. Учасниці постійно обговорювали і критикували яскраву брюнетку з найтоншою талією і запальним характером.   

Але Римма не придавала критиці ніякого значення. В неї завжди були свої пояснення та оригінальна думка на різні коментарі в її сторону. 

«Я — творча особистість. Я емоційна », — заявляла Римма, коли її звинувачували у брехні і неадекватності. 

Молода співачка  потішила своїх шанувальників спокусливим фото. Вона опублікувала фотографію на своїй сторінці в Інстаграм. 

Шанувальники були в захваті від її витонченої фігури: "Ти дуже красива!", " Нереальна", "В любому образі ти королева!", "Шикарна дівчина!".

Варто згадати, що Римма знялася у фільмах болгарського режисера Радослава Йорданова «Просвітлення», «Ля-чемодан» — в головній ролі. Також вона бере участь в багатьох показах, шоу, зйомках та рекламних роликах.

 

 

Друзья, какой из моих образов на телеканале Music Box @musicboxua вам больше всего нравиться? ??‍♀️ Листайте вправо ➡️ и пишите в комментариях номер фотки-фаворитки? ☑️ . Отдельное спасибо всегда незаменимой, абсолютно талантливой @shitova_st ❤️ Нет ничего, с чем бы Она не справилась ☺️?. _________________________________________________#holostyak #music #musicbox #tvpresenter #холостяк #съемки #участница #реалитишоу #stb #model #shots #style @holostyakstb @stbua

Публикация от ????? ???????? (@star.ri)