Новини про зірок
Подобається

Українська співачка Міла Нітіч виборола друге місце на конкурсі «Слов’янський базар-2018» у Вітебську

19/07/2018     Автор: Яна Романська
Українська співачка Міла Нітіч виборола друге місце на конкурсі «Слов’янський базар-2018» у Вітебську

Українка Міла Нітіч із Хмельницького виборола друге місце на міжнародному пісенному фестивалі «Слов’янський базар-2018».

На конкурсі у Вітебську двоє чоловіків не захотіли поступитись першістю чарівній українці Мілі Нітіч, поділивши між собою два чільні місця.

«Слов’янський базар-2018», в якому узяв участь 21 співак, назвав імена переможців. Гран Прі конкурсу журі присудило румунському співаку Марчелу Рошці. Він та наша Міла Нітіч стали абсолютними тріумфаторами другого дня, виборовши від восьми суддів по максимальній десятибальній оцінці.  Однак, за сумою двох днів українці не вдалось наздогнати двох своїх основних суперників – румуна Марчела Рошку та казаха Амре. Вони обидва вибороли по 156, випередивши Мілу всього на два бали. Українку підвела, як не дивно, «Червона рута», яку дівчина виконала у перший конкурсний день. Незважаючи на те, що то був абсолютний хіт, журі поставило Людмилі за нього не ідеальні оцінки. Зате вона сповна взяла реванш наступного дня, залишивши позаду всіх суперників.​

Отже, після нічних, роздумів журі вирішило віддати Гран-Прі румуну. Співаку із Казахстана дісталась перша премія. Ну, а нашій Мілі, відповідно, друга.

Нагадуємо, що Міла Нітіч – співачка, яка починала свій життєвий і творчий шлях зі Старої Синяви, а згодом і з Хмельницького. Тут, на Хмельниччині живе уся її родина. А  на обласній телекомпанії «Поділля-центр» трудиться звукорежисером її батько Сергій Нитичук, який, власне, й передав доньці свій музичний талант і любов до співу.