Новини про зірок
Подобається

«Суперові Пономарята»: Олександр Пономарьов показав зворушливі фото з відпочинку з сином

19/07/2018     Автор: Віра Грицишин
«Суперові Пономарята»: Олександр Пономарьов показав зворушливі фото з відпочинку з сином

У Олександра Пономарьова уже склалася сімейна традиція кожну літню відпустку проводити разом з сином — Сашком.

Цей рік не став винятком і батько з сином відправились на відпочинок у Європу. Пономарьов-старший уже встиг поділитися знімками з сімейної поїздки.

Ні у кого не виникає сумніву в тому, що Олександр Пономарьов дуже любить у своєму молодшенька. Особливо це помітно на їх спільних знімках.

Мікроблог відомого співака час від часу поповнюється колекцією сімейних знімків з подорожі прекрасною Францією. На останньому знімку Олександр дбайливо обійняв сина за плечі, а той позує камері, весело усміхаючись.

Співак підписав фото так: «Вечірнє Монте Карло! Дуже красиве місце, и в цею годину почти немає туристов! Пригоди трівають! »(Орф. І пункт. Авторів збережені, прим. Ред.). По всьому видно, що і батько, і син задоволені своїм «втечею» від суєти, роботи, турбот і радіють, проводячи час разом.

Шанувальники теж в захваті від нових фото співака:

"Суперові Пономарята, Дуже гарні Сашки Пономаряшки))), Дуже красиве і тепле фото!,  Красиві люди в красивому місці!".

Олександр-молодший вже бував з батьком в Монте-Карло, в 2016. І тоді, як і зараз, обидва активно проводили час за прогулянками, купанням і розвагами. Що може бути краще для дитини таких чудових дитячих спогадів і часу проведеного з рідним татом.