Новини про зірок
Подобається

«Одяглися в якесь лахміття и хвалитеся»: Ольга Фреймут поділилася особистим фото з архіву чоловіка

19/07/2018     Автор: Катерина Гук
«Одяглися в якесь лахміття и хвалитеся»: Ольга Фреймут поділилася особистим фото з архіву чоловіка

На публікації вона зображена в короткому джинсовому сарафані, і кепці. До того ж волосся у неї підібрані в елегантний пучок. Також, зірка на фото зображена абсолютно без макіяжу.

Користувачі відразу ж відреагували на фото. Адже, як відомо, зірка завжди дотримується класичного стилю і фото, де вона в повсякденному одязі, Ольга викладає рідко.

«Ви великий приклад для багатьох! Хочу виглядати після 3 діток, як Ви »,« СУПЕР, відмінне фото вийшло"," Ви дуже приваблива жінка. Нехай життя зустрічає вас з хлібом і сіллю! "," Ольга, Ви приголомшлива жінка! Така проста і тендітна, як квітка і в той же час сильна жінка. Захоплююся Вами і Вашою красою — внутрішньої і зовнішньої "," Норм фото, природне. Чоловік упіймав цікавий ракурс. Фігура після двох діток- супер! »,« Чоловік зняв Вас з такою любов'ю, що ніякий професійний фотограф б не вловив ». — коментують шанувальники Ольги.

Однак знайшлися і ті, хто негативно відреагував на публікацію. Багато хто відзначив, що Ольга, яка пропагує елегантність у всьому, виставила фото, де вона виглядає не так як їй личить — «Оля, ви завжди були елегантною, шанувалися, а зараз одяглися в якесь лахміття і хвалитеся … Ви ж мати !».

Відзначимо, Ольга Фреймут запускає нове адаптоване шоу формату "Шоу Еллен Дедженеріс", права на показ якого були офіційно придбані Новим каналом.

 

? фотографія з телефона мого чоловіка

Публикация от FreimutOlia (@freimutolia)