Новини про зірок
Подобається

«Неля худне»: Неля Шовкопляс буде худнути на очах всієї країни

19/07/2018     Автор: Яна Романська
«Неля худне»: Неля Шовкопляс буде худнути на очах всієї країни

Зірка каналу "1+1" рішуче взялася боротися зі своєю вагою, аби попередити ризик цукрового діабету.

У "Сніданку з 1+1" навіть стартував спецпроект під назвою "Неля худне".

Здійснивши свою найбільшу мрію — стати телеведучою, Неля своїм прикладом надихнула безліч людей та на цьому вона не збирається зупинятися. Тепер у неї нова ціль – бути здоровою та стрункою! Саме цим Неля і займатиметься наступні кілька тижнів.

Щоб попередити ризик захворювання на цукровий діабет, ведуча ранкового телешоу Неля Шовкопляс пообіцяла скинути вагу і робитиме це на очах у всієї України.

В усіх питаннях Неля має слідувати порадам дієтолога, вести активний спосіб життя та займатись фізичними навантаженнями. Завдяки порадам експерта та дієті, із 90 кілограмів Нелі вдалось скинути вже 6.

Наразі телеведуча перебуває у відпустці в Одесі, де на неї чекає безліч спокус у вигляді неповторних одеських делікатесів і втриматися від такого буде важко.

"У мене невеличка відпустка і я вирвалася до Одеси.  Я вже заселилася до хостелу біля моря, та там є одна проблема – нічим харчуватися. І закладів харчування поруч також немає. Тому я маю собі на цю відпустку сама організувати раціон", — поділилася Неля і попрямувала на пошук їжі.

Та не встигла дівчина вийти за межі пляжу, як на очі їй трапилася ароматна самса. Дівчина піддалася цій спокусі, адже не змогла встояти перед запахом ароматної страви.

"Сьогодні дозволю собі один раз, а завтра триматиму себе у руках. Обіцяю. Іноді дуже важко втриматися від якихось смаколиків", — пожалілася Шовкопляс.

Нарешті Неля дісталася славетного одеського "Привозу".

"Ми приїхали на привоз і зараз я купуватиму собі ті продукти, які допоможуть мені правильно харчуватися навіть у відпустці. Це будуть овочі, фрукти, горіхи. Ну і можливо, якийсь сир. Сподіваюся, що на інші смаколики я не поведусь", — налаштувала себе ведуча.

Окрім овочів, ягід, нежирного м'яса та сиру, дієтолог дозволила Нелі з’їдати до 40 грамів горіхів щодня. Такий перекус дає необхідну енергію організму та притамовує голод.

Окрім правильного харчування, Неля Шовкопляс займається спортом, бігає, та багато гуляє по старовинній Одесі.
Тож, чи вдасться Нелі здійснити ще одну свою мрію  — дізнаємось згодом.