Новини про зірок
Подобається

Анна Сєдокова опублікувала пікантне фото з відомим музикантом

19/07/2018     Автор: Ігор Нагорний
Анна Сєдокова опублікувала пікантне фото з відомим музикантом

Відома співачка української естради Анна Седокова вразила своїх підписників Instagram новим фото у сміливій сукні з високим розрізом вище стегон.

 

Анна опублікувала на своїй сторінці фото з відомим білоруським музикантом — Олегом Савченко, який більш відомий під псевдонімом ЛСП, в екстравагантній сукні, в якій видно оголені стегна і ноги. Седокова викликала масу емоцій у своєї аудиторії, яка нараховує більше 4 мільйонів підписників. Фото набрало більше 50 тис. лайків.


Аудиторія Анни розділилася на два табори: хтось пише про те, наскільки зірка неперевершена у новій сукні, а хтось засуджує співачку за надто відверте вбрання.

«Провокаційна плаття.», «У Вас ? ряпнуло по шву ……. ?», «Вибачте, може я звичайно банальна))) але ви мати млинець трьох дітей, можна було б і скромніше)))) у вас відмінна фігура і ви красива, якщо так не роздягатися все одно все очевидно !!», «Анна знову з голою потрапили. Застудишся адже. », «Стегенця класно виглядає!», «Шикарна леді просто красуня миле вираз обличчя приємно дивитися.»

 

Гладим с @lspolegi ?

Публикация от ANNA SEDOKOVA (@annasedokova)