«Та мені всерівно!»: Жанна Бадоєва зробила гучну заяву про стосунки з чоловіками

18/07/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Та мені всерівно!»: Жанна Бадоєва зробила гучну заяву про стосунки з чоловіками

Відома українка Жанна Бадоєва вирішила висказатись, що думає про різницю у віці між жінкою і чоловіком

Мандрівниця і телеведуча Жанна Бадоєва висловилася у своєму мікроблозі про те, як ставиться до різниці у віці між чоловіком і дружиною. Керуючись власним досвідом в плані різновікових відносин теледіва зізналася: «Хочу я сказати до 30 це ще якось може і відчувається, але після вже зовсім ніяк».

Популярне: «Сьогодні я русалка, я створюю хвилі»: Надя Дорофеєва вкотре викликала фурор своєю неординарністю

Вона пояснила, що людина вибирає собі партнера не за віком, а за духом і відношенню до життя. А що стосується того, хто в парі повинен бути старшим, знаменитість зазначила, що, коли жінка є старшою від чоловіка, відносини можуть бути цікавішими і навіть міцнішими.

У своїх постах в інтернеті і численних інтерв'ю ведуча не приховує, що поруч з теперішнім чоловіком Василем Мельничином  відчуває себе найщасливішою жінкою.

Нагадаємо, в 2012 році стало відомо, що Алан і Жанна Бадоєви розлучилися. Поки преса і прихильники намагалися з'ясувати причини зоряного розставання, самі Алан і Жанна не сумували — кліпмейкер продовжував насолоджуватися улюбленою роботою, створюючи шедеври для українських і російських артистів, а Жанна незабаром порадувала хорошими новинами, повідомивши, що знову вийшла заміж.

 

Всем доброе утро!!!! Кофе кофе…. у всех?) недавно говорила с человеком насчёт разности в возрасте в парах. Я была замужем и +-10!!!!! Хочу я сказать до 30 это ещё как то может и чувствуется, но после уже совсем никак. И вообще иногда общаешься с человеком и не замечаешь что у вас разрыв и в 15 и в20 лет! Конечно, общаться и жить это совсем разные вещи, но впринципе мы выбираем людей не по возрасту, а по духу, по отношению к жизни….. и что лучше, чтоб муж был старше жены или жена старше мужа? Мне, честно говоря( на самом деле все равно), но, если женщина старше, мне кажется это интересней и даже может крепче отношения…… мы молодые такие дурные бываем)))))) что думаете?

Публикация от Zhanna Badoeva — Жанна Бадоева (@zhanna_badoeva)