Новини про зірок
Подобається

«Рішення довжиною в життя»: Маша Єфросиніна вразила шанувальників радісною новиною

18/07/2018     Автор: Яна Романська
«Рішення довжиною в життя»: Маша Єфросиніна вразила шанувальників радісною новиною

Популярна українська телеведуча та акторка, бізнесвумен та просто чарівна жінка Марія Єфросиніна останні декілька років не сходить з екранів телевізорів та вуст своїх відданих шанувальників. 

Вона часто з'являється в різноманітних телешоу, пробує себе в якості акторки, проводить найгучніші заходи країни та останнім часом серйозно захоплюється блогінгом.
Та сьогодні артистка вразила своїх шанувальників ще однією гучною новиною: вона тимчасово змінює свою професію і стає… танцюристкою!

А якщо точніше, то Маша прийняла танцювальний виклик в соцмережі Інстаграм від відомого українцям "холостяка" — запального грузина Іраклія Макацарії на участь у славетному телевізійному шоу "Танці з зірками". 

Марія, до речі позуючи на відео в костюмі джигіта, повідомила своїм підписникам, що дане рішення далося їй не легко, проте це була її давня мрія і вона з нетерпінням чекатиме на цей новий для себе життєвий досвід.

Шанувальники телеведучої не приховували свого здивування і дуже активно почали обговорювати цю новину в комментарях до посту.
"Буде чим зайнятися осінніми недільними вечорами???", "Буду тримати кулаки за Вас", "Ви однозначно мій фаворит", "Ураааа! Нарешті ми і Вас побачимо на паркеті".

Що ж, схоже новий сезон головного танцювального шоу країни буде дійсно гарячим, залишається лише чекати на нових зіркових учасників!