Новини про зірок
Подобається

«Навпаки — тільки зближення»: Вєрка Сердючка зробила заяву про свої концерти в Росії

18/07/2018     Автор: Віра Грицишин
«Навпаки — тільки зближення»: Вєрка Сердючка зробила заяву про свої концерти в Росії

Згасаюча зірка українського шоу-бізнесу будь-якими способами намагається нагадати про себе. То скандалом на відборі цьогорічного Євробачення, то гучними заявами про завершення кар'єри. Мова йде про учасника Євробачення від України у 2007 році. 


Останнє інтерв'ю артиста викликало неабиякий резонанс. Намагаючись не дати українцям забути про себе, Андрій Данилко може лише налаштувати проти себе. 

Шоумен заявив, що і далі продовжує їздити в Росію на концерти. Більше того, Андрій вважає, що його персонаж Вєрка Сердючка залишається "єдиним мостиком" між Україною і Росією. 
Про це він заявив в коментарі "Російської служби БІ-бі-сі"

За словами Данилка, на його виступи в Росії ніяк не повпливала війна між нашими країнами. 

"Навпаки — тільки зближення. Мені здається, Сердючка — такий єдиний місток. Ми ж виступаємо все одно, приїжджаємо на різноманітні заходи", — зазначив артист.

"Моя місія — розважати. Під час війни — візьмемо, наприклад, 1941-1945 роки — були ж концертні бригади, які виїжджали на фронт, і театри працювали навіть на окупованих територіях. Тому ситуація спірна", — додав він.

"Зрозуміло, що це жахливий конфлікт, це політика. Але є ще люди, і люди все одно відзначають ювілеї, одружуються, виходять заміж, у кого-то дружина українка, чоловік росіянин, або навпаки. Тому, незважаючи ні на які думки, правильно це або неправильно, ми завжди виступаємо у людей, які нас кличуть ", — підкреслив артист.

Також артист зауважив, що в Росії його завжди тепло зустрічають.