Новини про зірок
Подобається

«А мені іноді хочеться, щоб хоч на тиждень поїхав»: Ольга Фреймут зацікавила шанувальників новим фото з чоловіком

18/07/2018     Автор: Віра Грицишин
«А мені іноді хочеться, щоб хоч на тиждень поїхав»: Ольга Фреймут зацікавила шанувальників новим фото з чоловіком

Найскандальніша телеведуча українського шоу-бізнесу нечасто ділиться подробицями особистого життя. Особистість Ольги Фреймут завжди викликає багато розмов у зв'язку з її теледіяльністю. Останнім часом вона все частіше привідкриває завісу особистого життя.

Зараз вона мати трьох дітей і щаслива дружина. Про свого теперішнього чоловіка і їхні сімейні стосунки вона не розказує. 
Але завжди говорить, що він для неї ідеальний, і що вона кожен день вчиться у нього. 


Нещодавно телеведуча опублікувала ніжне фото з голубооким красенем чоловіком Володимиром.
Під фото Ольга розповіла про їхні сімейні стосунки. Багато підписниць зірки були захоплені ідеальністю її чоловіка. Він чудовий чоловік, який забеспечує дружину та люблячий батько для дітей. 


 
«Іншого батька своїм дітям я і побажати не можу. Зазвичай інший батько намагається кудись втекти з дому, щоб малюками не займатися — хоч на риболовлю, хоч на роботу.

Але як любляча жінка, вона хоче, щоб він відпочив і розважився, зустрівся з друзями десь на риболовлі. 

«А мені іноді хочеться, щоб хоч на тиждень поїхав з друзями відпочити. Але він на таке ніколи не погодиться», — написала зірка. 

"Вам пощастило, бережіть його","Файна пара?", "Це велике щастя мати такого турботливого чоловіка", — прокоментували пыдписники Олі. 

Володимир дуже багато часу приділяє сім'ї і займається вихованням дітей. 


 
«Ще не було такого вечора, щоб не покупав дітей — це для нього ритуал. Спеціально так становить робочий графік, щоб встигати на купання і читання казки».

Оля намагається у всьому допомагати чоловіку і підтримувати його. 
Вона вважає, що жінка і чоловік мають рівноправні обов'язки у сім'ї і звалювати все на плечі партнера  — неправильно.

«Вважаю, жінка обов'язково повинна працювати. Все звалювати на плечі чоловіка — це несправедливо».

 

«Сім'ю забезпечує Володя. Але я точно знаю: якщо трапиться так, що заробляти доведеться мені (про всяк випадок — у нього трапиться творча депресія), впораюся без проблем. Вважаю, жінка обов'язково повинна працювати. Все звалювати на плечі чоловіка — це несправедливо. Хоча, зізнаюся, мені дуже б хотілося, щоб Володя з дітьми був весь час. Він ідеальний батько: дуже акуратний — у нього все розкладено по своїх місцях, терплячий — спокійно буде терпіти капризи дитини і легко укладе його спати. Якщо у Євдокії температура, я нічого не тямлю: плачу, руки тремтять — не можу їй дати ліки. А він — раз! — і все готово. Ще не було такого вечора, щоб не покупав дітей — це для нього ритуал. Спеціально так становить робочий графік, щоб встигати на купання і читання казки. Ми ніколи не залишаємо на ніч нянь — тільки якщо на вихідні треба кудись поїхати, та й то для нас це великий стрес. Іншого батька своїм дітям я і побажати не можу. Зазвичай інший батько намагається кудись втекти з дому, щоб малюками не займатися — хоч на риболовлю, хоч на роботу. А мені іноді хочеться, щоб хоч на тиждень поїхав з друзями відпочити. Але він на таке ніколи не погодиться» — @freimutolia ♥️ #ОльгаФреймут • #Фреймут • #FreimutOlia

Публикация от Спільнота Ольги Фреймут (@community.olia.freimut)