Новини про зірок
Подобається

«Все в мені про тебе»: Тіна Кароль зворушливо зізналась у коханні своєму померлому чоловікові

17/07/2018     Автор: Яна Романська
«Все в мені про тебе»: Тіна Кароль зворушливо зізналась у коханні своєму померлому чоловікові

Завжди сяюча, усміхнена і щаслива блондинка Тіна Кароль досі важко переживає втрату свого чоловіка. З часу смерті продюсера Євгена Огіра від раку минуло вже 5 років, а співачка досі зі сльозами згадує про нього і не може змиритися з важкою втратою.

Біль своєї втрати вона продемонструвала і під час сліпих прослуховувань на проекті "Голос країни".

У лютому 2018 року один з її підопічних, який тоді виступав на кастингу Андрій Рибарчук заспівав пісню "Закрили твої очі", яка є дуже зворушливою і особистою для Кароль. На прохання колеги Джамали заспівати композицію в дуеті з хлопцем Тіна зі сльозами на очах мусила відмовити.

"Такі пісні виконувати складно. Після них дуже важко просто повернутися в ту Тіну, яка тут сидить на цьому кріслі. У концерті вона стоїть під час піку. Я вмираю після неї кожен раз. Вмираю душею, бо я завжди буду співати для одного", — зізналася Тіна Кароль.

Нещодавно у фан-пабліку Тіни Кароль в Інстаграм, з'явився ще один зворушливий пост-присвята покійному чоловіку артистки.

«Сьогодні той день, коли я усвідомила, що весь цей час біжу від себе! І я заглушає цей страх, цей біль шумом оплесків, закулісною метушнею. Я вперше можу сказати… глибина моєї скорботи — нескінченна. Я завжди буду «молодцем» для нього. Завжди буду на висоті своїх можливостей і вище. Я соромлюся своїх сліз і вразливості. Мені соромно бути по-жіночому слабкою. Як пробачити собі втрату? Я все ще чекаю тебе … Ніколи не усвідомити. Ніколи не змиритися. Все в мені про тебе». — Тінь Кароль.

Прихильники української співачки в черговий раз підкреслили біль від втрати коханого Тіни Кароль.

"Уже нічого не повернути, жити минулим не варіант, повірити в нову зустріч, жити майбутнім і не сумувати, я так думаю", "Ніколи не потрібно боятися плакати. Адже плачуть по істині сильні люди. А Ви, Тіна дуже сильна і мудра жінка, яка подає прем'єр багатьом. Не бійтеся показувати свої сльози, у вас є багато фанатів, які вас люблять і підтримують. Чесно кажучи на вашому місці я не зміг би ось так відкрито все висловити. Це вияв справжньої сили і прагнення жити. Не здавайтесь."
 

 

 

 

«Сегодня тот день, когда я осознала, что все это время бегу от себя! И я заглушаю этот страх, эту боль шумом аплодисментов, закулисной суетой. Я впервые могу сказать… глубина моей скорьби — бесконечна. Я всегда буду «молодцом» для него. Всегда буду на высоте своих возможностей и выше. Я стесняюсь своих слез и ранимости. Мне стыдно быть по-женски слабой. Как простить себе утрату? Я все еще жду тебя… Никогда не осознать. Никогда не смириться. Все во мне о тебе.» —Тина Кароль? #тинакароль

Публикация от Тина Кароль (@tinakarol_fantina)

 

 

За словами Тіни, шум і гастролі допомагають їй зменшити скорботу і біль та відволіктись від важкого горя.