Новини про зірок
Подобається

«Так тебе не впізнає навіть мати!»: Іван Дорн змінився до невпізнаваності

17/07/2018     Автор: Віра Грицишин
«Так тебе не впізнає навіть мати!»: Іван Дорн змінився до невпізнаваності

Відомий український виконавець Іван Дорн просто шокував шанувальників своїм зовнішнім виглядом!

Як ви напевне знаєте, українська зірка вже два роки живе та займається творчістю в Америці. Коли він виїхав в Америку, багато шанувальників почали говорити про те, що його стиль почав різко мінятися. І це говорили не тільки про музику, але й про зовнішній вигляд. 

Популярне: «Сьогодні я русалка, я створюю хвилі»: Надя Дорофеєва вкотре викликала фурор своєю неординарністю

Нещодавно Дорн взяв участь в фотосесії, знімки з якої просто шокували його фанатів. Він там позує з довгою бородою і з відрослими волоссям. У коментарях відразу ж з'явилися обговорення його нового стилю, і шанувальники розкритикували його зачіску.

«Іване! Приведи себе в порядок! »,« Шкода, не можна ставити діслайки »,« Як бомж !!! А такий був класний! »- пишуть користувачі мережі.

 

Проте, деяким фанатам навпаки сподобався його новий образ. Шанувальники писали, що так він виглядає оригінально і не таким, як усі. Інші ж припустили, що зарослі волосся і борода — ознака роботи над новим альбомом, і, цілком ймовірно, зовсім скоро варто чекати нових пісень. 

Іван Дорн вирішив не коментувати різкі висловлювання в його сторону. Схвальні відгуки теж. Напевне, займається більш важливішими справами. 

 

Universal Music office ?

Публикация от Ivan Dorn (@dorn_ivan)