Новини про зірок
Подобається

Нова пісня Макса Барських стала саундтреком першої української комедії

17/07/2018     Автор: Ігор Нагорний
Нова пісня Макса Барських стала саундтреком першої української комедії

В рамках четвертого фестивального дня ОМКФ відбувся спеціальний пітчинг, на якому вперше був представлений проект першої відвертої української комедії про кохання "Секс і нічого особистого". Продюсером фільму виступив володар численних кінонагород Влад Ряшин, а композитором офіційного саундтреку – головний хітмейкер країни Макс Барських.

"Слідом за шоу-бізнесом український кінематограф починає інтенсивно розвиватися і набирає обертів. Мені було цікаво написати пісню для першої української комедії про секс. Люди повинні з гумором дивитися на теми, про які рідко говорять. Думаю, трек "Напівроздягнена" органічно доповнить картину. Я бажаю фільму любові глядача і першу позицію в бокс-офісі!" – прокоментував Барських.

"Секс і нічого особистого" – щира розмова з глядачем про складну тему в тоні традиційної романтичної комедії, яка шукає відповіді на одвічні питання: "що таке кохання і стосунки", "яку роль ми граємо в нашому житті і житті наших партнерів", " як досягти мети і зрозуміти, чого ви дійсно прагнете".
У прокат картина вийде 14 лютого 2019 року. Прем'єра офіційного саундтреку і кліпу до майбутнього фільму відбудеться 20 липня одночасно на офіційному YouTube каналі Макса Барських і всіх цифрових майданчиках країни.