Плітки
Подобається

«Довгоочікуване возз’єднання?»: Раміна та Віталій Козловський заінтригували шанувальників спільним фото

17/07/2018     Автор: Віра Грицишин
«Довгоочікуване возз’єднання?»: Раміна та Віталій Козловський заінтригували шанувальників спільним фото

Часто обговорювана зіркова пара Віталія Козловського та Раміни Есхакзай знову підірвала публіку, заінтригувавши шанувальників новим фото.

Так, відомо, що Віталій та Раміна розлучилися в вересні 2017 року. Це було боляче обом, розставання дуже обговорювалося і виносилося на публіку, адже самі зірки неодноразово згадували про це в соціальних мережах. Розійшлись вони без скандалів, як то кажуть, по-дружньому, проте перервали спілкування. Однак, нещодавно в Мережі з'явилося їхнє спільне фото. 

Популярне: «Сьогодні я русалка, я створюю хвилі»: Надя Дорофеєва вкотре викликала фурор своєю неординарністю

Всі зраділи, подумавши, що вони знову разом, проте зустріч була всього лиш для інтерв'ю. Як виявилося, співак погодився поговорити зі своєю колишньою дівчиною в рамках проекту «Ходять чутки», ведучою якого є Раміна.

В інтерв'ю було порушено тему їхнього роману і розставання. Так, артист зізнався, що після розриву відносин з Раміною він переживав не найлегші часи. Віталій відривався в нічних клубах, випивав і навіть зустрічався з шанувальницями.

«Я тоді впав на саме дно свого буття. Я тоді випивав, я тоді багато гуляв. Чуть не скотився по соціальних сходах, це ось було після розставання з тобою. Зараз я можу спокійно про це говорити, тому що я це пережив. Тоді було дуже погано. Нічні клуби, знайомства. Я робив те, що ніколи не робив і не дозволяв собі робити. Під час туру я зустрічався з деякими прихильницями», — розговорився з Раміною співак.