Новини про зірок
Подобається

«Просто створені одне для одного»: Маша Фокіна показала свого коханого-іноземця

16/07/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Просто створені одне для одного»: Маша Фокіна показала свого коханого-іноземця

Маша Фокіна — відома українська співачка, інтригує своїх фанатів фотографіями з молодою людиною.

Маша періодично публікує фото, на яких зображена зі своїм коханим. Що це її улюблений стало очевидним, коли Марія відповіла на питання своєї підписниці, хто ж все-таки зображений з нею на фото. Також на фото був присутній син її супутника. Про це так само повідомила Марія. Зірка дотримується тієї тактики, не розголошувати подробиці особистого життя. А просто іноді публікує спільні з молодою людиною фотографії, на яких вони, в принципі, виглядають як друзі.

Популярне: «Кожна людина повинна займатися своєю справою»: Тіна Кароль вирішила спробувати себе у новому амплуа

Так само звернемо Вашу увагу, що останнім часом Марія Фокіна досить сильно змінилася в зовнішності. Про це говорять її фанати.

"Зараз Марія виглядає більш щасливою, у неї горять очі і виходить тепла енергетика","Ну чудова же", "Кожен раз дивлюся і захоплююся", "Така класна" — коментують користувачі під фото Маші.

Однак знаходяться й ті, яким зміни Маші припадають не до смаку: «А Ви мені подобалися набагато більше до видалення грудок Біша і збільшення губ. Зараз абсолютно нічого не залишилося від тієї Маші, яка співала з Женею Фокіним … ».

Нагадаємо, Маша Фокіна народилася в Місті Київ. Перший сольний альбом «Горда» випустила в 2007 році. Також, співачка зняла кілька кліпів: «Бімер» і «Я не забуду тебе ніколи», режисером яких став Алан Бадоєв.