Новини про зірок
Подобається

«Неймовірна пара»: Ігор Ласточкін показав фото з дружиною на відпочинку

16/07/2018     Автор: Віра Грицишин
«Неймовірна пара»: Ігор Ласточкін показав фото з дружиною на відпочинку

Ігор Ласточкін запам'ятався українцям своєю грою в КВК за відому команду з Дніпра, а після своєю участю у Лізі сміху у якості тренера. Також усі його знають як ведучого шоу "Розсміши коміка".

Всього за декілька років Ігорю вдалось стати одним із найпопулярніших коміків країни. І звичайно його популярність викликає багато запитань і щодо його особистого життя також.

Змушені розчарувати багатьох шанувальниць Ігоря — він давно щасливий у шлюбі.

3 червня 2011 року відбулося весілля Ігоря Ласточкіна і Анни Португалової. Дружина актора часто виступає разом з ним на сцені. Члени команди "Днепр" не заперечують проти участі такого сімейного «тандему» в виступах, а публіка не здогадується, що ця темноволоса красуня дружина Ігоря. Через три роки подружнього життя у молодої пари народився спадкоємець Радмір.

В одному з інтерв'ю представникам ЗМІ шоумен зізнався, що його сім'я живе на два міста: дружина з дитиною перебуває в місті Кам'янське (колишній Дніпродзержинськ), а сам актор тим часом працює в Києві. На даний час Ігор проводить мало часу з сім'єю. 

Проте зовсім недавно Ігор виправив ситуацію і разом з дружиною відправився на відпочинок. Ігор виклав у своєму блозі фото з Риму, куди поїхало подружжя, щоб провести час разом.

На фото закохані позують на фоні фонтану і Ігор тримає у руках монетку. Напевно вирішив загадати бажання, проте яке комік не розповів.

Шанувальники в свою чергу засипали компліментами свого улюбленця і його другу половинку.

 

Немного нас вам в ленту!

Публикация от Игорь (@lastochkin_igor)