Новини про зірок
Подобається

«Без макіяжу у басейні»: Катерина Бужинська показала ніжне фото з чоловіком і дітьми

16/07/2018     Автор: Віра Грицишин
«Без макіяжу у басейні»: Катерина Бужинська показала ніжне фото з чоловіком і дітьми

Катерина Бужинська — відома українська співачка, щаслива дружина і мама двох прекрасних діток.

Катерина часто ділиться з шанувальниками  подробицями свого особистого і творчого життя, публікуючи різноманітні фото у себе в Інстаграмі.

Недавно Катя опублікувала чергове фото своєї сім'ї. На знімку Катя з чоловіком і дітьми позує у басейні. Обличчя діток співачка замалювала. Судячи з фото, Катя з усією родиною вирішила розпочати черговий день з водних процедур.

"Доброго ранку))))гарного настрою))", — коротко підписала світлину Катя.

Шанувальники оцінили знімок своєї улюблениці приємними словами у коментарях:

"Яка щаслива Сім‘я!!!!! Діточки просто классс!!! Такі Гарнесенькі! І такі дорослі! А Ви красуня! Добра, мила та класна!, Божої ласки ☺, Як здорово! Не перестаю дивуватися і радіти за вас Катя . Малюки, дочка татова, син мамин світленький. Катя, вам дуже добре з мінімум макіяжу. Мені подобається".

До речі, на знімку Катя позує зовсім без макіяжу, чим також здивувала шанувальників, які звикли бачити її завжди у повній бойовій готовності.

Нагадаємо, що Катерина Бужинська вийшла заміж за бізнесмена Дмитра Стойчева у 2014 році. Весілля закохані зіграли у Болгарії. А уже наприкінці 2016 року співачка народила двійню. Новонароджених малюків назвали на честь батьків — Катя і Діма.