Новини про зірок
Подобається

«Як з американського фільму!»: Тетяна Песик поділилась ніжною фотографією з весілля

15/07/2018     Автор: Катерина Гук
«Як з американського фільму!»: Тетяна Песик поділилась ніжною фотографією з весілля

Українська гумористка Тетяна Песик поділилася з шанувальниками фотографією з вишуканого свята

Народна улюблениця нещодавно відпочивала на сонячних берегах Іспанії, де компанію їй склав її колега по роботі і друг — Тарас Стадницький. Не встигли ми оговтатись від її чарівних морських фотографій, як вона уже позує в красивому ніжному платті з чарівним букетом в руках. 

Популярне: «Втекла з дурдому»: Ольга Сумська вразила змінами у зовнішності

Образ дівчини дійсно зачаровує. Поряд з нею знаходиться її подруга, яка теж виглядає елегантно і стримано. По фото можна здогадатись, що дівчата, швидше всього віддають свою подругу заміж, а самі ж відіграють також далеко не останню роль —  є подругами нареченої. 

Шанувальникам дуже сподобались наряди дівчат та й взагалі образи в цілому, і вони засипали дівчат схвальними відгуками: "Класс?як з американського фільму", "Красотки!", "Такі світлі, немов янголята", "Нiби сестри! ???"

Нагадаємо, що сама Тетяна ще не планує виходити заміж.

— Я якось ще так перебираю поки що, — жартує Таня. — Наразі не зустріла чоловіка, який би мене не розчарував… З’явилась така тенденція, що жінки повинні виявляти ініціативу у стосунках. Хотілося б бачити біля себе сильного, доброго, чесного… Чоловік має бути вірним, щоб на нього можна було у всьому покластися. 

 

@lilchusko @kudry_girl @yustyna_chovhan @barash__ko #більшечимдрузі ❤️

Допис, поширений Тетяна Песик (@tanet_vip)