Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 17 липня 2018 року

15/07/2018     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 17 липня 2018 року

ОВЕН

Вас чекають запаморочливі яскраві зміни. Несподівані зростання в кар'єрі вас здивує, але ви головне не бійтеся. Доля дасть підказки!

ТЕЛЕЦЬ

Доля підготувала для вас особливий сюрприз! Але не дуже радійте, бо вам можуть перешкодити на шляху до успіху. Обережно ставитеся до людей, тому що не виключено, що про вас можуть подумають, як про "хлопчика на побігеньках".

БЛИЗНЮКИ

Ви схожі на феєрверк. Сьогодні буде вибух позитивних емоцій. А ще цей день для великих звершень. Почніть справу, над яким ви довго замислювалися. Чи не прогадаєте!

РАК

Ви дуже класний чоловік. Ви притягує людей, як магніт. Але остерігайтеся несподіванок, які можуть зустрітися вам на шляху. Ви можете залучити і погане.

ЛЕВ

Ваше впертість вилізе боком. Підіть на поступки. Можливо, варто спробувати впоратися з ураженим самолюбством і побачити речі в правдивому світлі?

ДІВА

Навіть найпростіше завдання може стати проблемою. Вас чекають неприємних сюрпризів, але ви не падайте духом. А ще варто приділити увагу близьким людям.

ТЕРЕЗИ

Ваша здатність надихати людей буде мати особливе значення. Завдяки вашій пильності і вмінню зосереджуватися ви зможете розкрити змову проти керівництва, задуманий вашими колегами на роботі.

СКОРПІОН

Прислухайтеся до поради рідних у важливому питанні. Сьогодні ви перестанете терпіти жахливу поведінку своєї половинки.

СТРІЛЕЦЬ

Приготуйте що-небудь смачненьке для сім'ї. Вони це оцінять. Вам не потрібно соромитися висловлювати свої почуття відкрито і не скупіться на них.

КОЗЕРІГ

Чудові люди будуть мотивувати до неймовірних змін! Можливо, варто подумати про те, щоб відкрити власний бізнес або ж пошукати інше місце роботи.

ВОДОЛІЙ

Контролюйте витрати. А ще навчитеся пояснити своїм близьким, що не варто заходить за межу. У вашому житті є аспекти, якими ви не готові поділитися навіть з ними.

РИБИ

Бракує серйозних змін у відносинах? Вони скоро прийдуть. У родині вас чекають мир і спокій, а значить, саме час зайнятися побутовими питаннями.