Новини про зірок
Подобається

Андрій Данилко зробив заяву про завершення кар’єри. Дізнайтеся деталі

15/07/2018     Автор: Катерина Гук
Андрій Данилко зробив заяву про завершення кар’єри. Дізнайтеся деталі

Андрій Данилко, відомий також під псевдонімом «Вєрка Сердючка», спростував інформацію про те, що його концерт в Одесі стане останнім.

Нагадаємо, нещодавно з'явилася інформація, що концерт Вєрки Сердючки, який запланований в Одесі, стане останнім в кар'єрі Андрія Данилка. Так само, було сказано про те, що артист більшу частину часу проводить в Німеччині і грошей, які він заробив за свою кар'єру, цілком вистачить до кінця життя.

Однак, артист спростував дану інформацію: «Хочемо спростувати поширену інформацію про те, що концерт VERKA SERDUCHKA & Band в Одесі 13 липня 2018 стане останнім в кар'єрі. Перефразовуючи класика, скажімо, що чутки про закінчення кар'єри VERKA SERDUCHKA СИЛЬНО перебільшені»- було написано під фото артиста на його офіційній сторінці в Інстаграм.

Популярне: «Потапенко на пенсії»: Потап поділився з українцями сімейним фото з батьком

Користувачі негайно відреагували на цю заяву: «Андрій Чудовий артист з величезним потенціалом. Про який завершення може йти мова. Україна без персонажа Сердючки і його чудової мами навіть уявити собі важко»,« Андрюха, ти величезний талант !!! Не залишай цей образ, це крутяк !!! Тіш нас і далі !!! »,« Як ми раді !! Ура! Андрюша, з поверненням, з нетерпінням чекаємо нових номерів і пісень, продовжуємо любити старі! »« УРАААААА »- так прокоментували користувачі заяву зірки.

Звернемо увагу, Андрій Данилко деякий час провів в Німеччині в якісті відпустки. На даний момент офіційної заяви про закінчення кар'єри артиста не надходило.