Новини про зірок
Подобається

Стало відомо, чи залишиться Вєрка Сердючка на сцені

14/07/2018     Автор: Яна Романська
Стало відомо, чи залишиться Вєрка Сердючка на сцені

Вчора в Одесі на Літній сцені, спорудженій прямо на Морському вокзалі, гучно прогримів сольний концерт Вєрки Сердючки.
І хоч за часом він збігся з урочистим відкриттям Одеського міжнародного кінофестивалю, це зовсім не вплинуло на кількість глядачів зірки. Трьохтисячний зал, спеціально споруджений на березі Чорного моря, був заповнений вщент. Під кінець виступу артистки глядачі зірвались зі своїх місць, влаштувавши під сценою справжню дискотеку. «Хороводила» на ній мама Вєрки — актриса Інна Рябоконь, запрошуючи всіх присутніх до танцю.

"Одеса, я люблю тебе!" — зізнавалася зі сцени Вєрка Сердючка, заспівавши всі свої хіти і кілька нових композицій. Зірка з'явилась на сцені близько десятої години вечора і разом зі своїм колективом з 20 осіб відпрацювала півторагодинний концерт практично без перерви. Сердючка змінила на сцені групу «Mountain breeze» — підопічних Андрія Данилка і учасників національного відбору на «Євробачення-2018».

Гучний концерт Вєрки Сердючки закінчився ближче до півночі. Артист був хоч і виснажений, але в прекрасному настрої, зізнавшись, що отримав величезний заряд позитивних емоцій.

"Це ще раз переконало мене в тому, що глядачі скучили за Веркою, — поділився з пресою Андрій Данилко. — Вона більше п'яти років не виступала з сольними концертами в Україні. Просто я вважав, що для її шоу зараз не той час. І ось глядачі скучили. Зараз йде робота над великою сольною програмою Вєрки Сердючки, з якої вже на початку нового року відправлюся в тур по Україні. Це буде грандіозне шоу, гідне справжньої зірки!

Нагадаємо, свою активну гастрольну діяльність Андрій Данилко зупинив в кінці 2013 року, після трагічних подій на Майдані, пояснивши це тим, що поки не час для жартів та розваг.