Новини про зірок
Подобається

«Холостяк 9»: Стало відомо, хто може стати наступним головним героєм

14/07/2018     Автор: Катерина Гук
«Холостяк 9»: Стало відомо, хто може стати наступним головним героєм

Стало відомо про потенційного учасника для відомого шоу "Холостяк"

На початку червня глядачі СТБ вперше за всю історію романтичного реаліті «Холостяк» не тільки дізналися, кого творці проекту розглядають в якості дев'ятого головного героя, але і отримали можливість висловити свої думки і сказати кого хотіли б бачити новим Холостяком. Одним з часто згадуваних глядачами кандидатів став артист Андрій Данилко. 

Популярне: «Втекла з дурдому»: Ольга Сумська вразила змінами у зовнішності

Що каже на це сам Данилко? По його словах, все не так просто, і він не розуміє чого хочуть обрати саме його. На що йому відповіли, що люди хочуть бачити тепер в проекті більш зрілого мужчину. На що Андрій усміхнувся і сказав, що він напевно не дуже підходить, адже відчуває себе студентом. І ще додав: 

 — Я беру участь тільки в тих проектах, де відчуваю себе органічно. Я скажу навіть більше — якби я будував якісь відносини, я б ніколи про це не розповідав. Але якщо теоретично поімпровізувати, що я став Холостяком — у мене має бути все не так, як у всіх. Те, що прийнято в суспільстві, викликає у мене сміх. 

А ще додав, що думає, що буде відчувати себе на проекті незручно, бо можуть виникати моменти, в яких йому буде дуже ніяково. Проте, все ж таки обіцяв подумати.