Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 16 липня 2018 року

14/07/2018     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 16 липня 2018 року

Овен
Сьогоднішній день краще провести на самоті і наодинці з собою. Присвятіть день собі, приготуйте улюблену страву, порадуйте себе обновками і хорошою музикою протягом всього дня.

Телець
Направте свою енергію в потрібне русло: приберіть в квартирі, знайдіть практичне застосування старим речам або допоможіть близьким розібратися з труднощами.

Близнюки
Сьогодні ви можете стати співучасником не надто приємної суперечки або словесної перепалки. Головна порада — будьте розважливі і об'єктивні. І намагайтеся не напоротися на рожен.

Рак
Радимо провести цей день у колі близьких вам людей. У кожного накопичилося багато проблем і труднощів, а сьогоднішній привід зібратися може допомогти в багатьох питаннях кожному з навколишніх вас людей.

Лев
Особисте життя гряде великими змінами. Головне, щоб ви дозволили їй увійти у ваше життя, адже через вашу закритості і замкнутості вона постійно пролітає мимо. Пора розслабитися і отримувати задоволення!

Діва
Сьогодні ви будете дуже хороші в організаційних питаннях, тож чекайте прохань від колег і начальника. На ваші плечі може лягти досить великий обьем роботи.

Терези
Ви просто переповнені негативними емоціями. Пора дати їм можливість вийти на ружу. Рекомендуємо записатися в тренажерний зал або на гру в пейнтбол. Це хороші місця для виплеску негативу.

Скорпіон
Сконцентруйте свою увагу на сім'ї. Якщо у вас є маленькі діти приділіть їм більше часу, а то через роботу і турбот ви забуваєте, що таке батьківська радість і як здорово, коли ваша дитина щасливий.

Стрілець
Сьогодні краще не позичати і не просити грошей у борг. Фінансовий промінь не кращим чином позначиться на вашому житті весь цей тиждень. Бережіть гроші і не расстрачівайте їх на зайві речі.

Козеріг
Сьогодні ваша друга половинка буде дуже нуждатся вашої підтримки і турботи. Віддайте всю свою любов партнеру і все складеться найкращим чином.

Водолій
На роботі сьогодні буде складний день, але вам варто набратися терпіння і зчепивши зуби мужньо його пережити.

Риби
Купуйте лотерейний квиток в найближчому кіоску. Сьогодні вдалий для вас день в плані грошей, а раптом пощастить?