Новини про зірок
Подобається

«Дуже на маму схожий»: Ектор Хіменес-Браво показав рідкісне фото з родиною

14/07/2018     Автор: Яна Романська
«Дуже на маму схожий»: Ектор Хіменес-Браво показав рідкісне фото з родиною

Ектора Хіменес-Браво, скоріше за все, знає майже кожен українець.
Оскільки цей запальний колумбієць за короткий час заполонив не тільки українське телебачення, а й припав до душі багатьом глядачам відомого кулінарного шоу. 

Хоч сам Ектор родом із Колумбії, та все частіше можна почути в його численних інтерв'ю, що своїм домом він вже звик вважати Україну, і любить нашу країну не менше, ніж свою справжню Батьківщину.

Іменитий шеф-кухар за свою кар'єру талановитого кулінарного майстра обслуговував найвидатніших персон політичного світу, шоубізнесу, голлівудських зірок та видатних діячів культури. Він керував десятками ресторанів по світу та неодноразово вважався одним із кращих світових шеф-кухарів. 

Та ось вже майже десять років свого життя Ектор присвятив Україні. В 2011 йому запропонували посаду ведучого та експерта кулінарного шоу "Мастер-шеф" і він одразу заполонив серця кулінарних поціновувачів по всій країні. 
І хоч видатний кулінар вже майже українець та він все одно дуже сумує за Колумбією та своєю родиною, про що він повідомив в одній зі своїх останніх публікацій в Інстаграм.

"Іноді просто хочеться побачитися в суботу з сім'єю, піти разом на обід, або на ринок, але вона дуже далеко … 11000 км далеко. Якщо ваша сім'я близько, відкладіть всі і будьте з ними поруч в цей прекрасний день!"
Шанувальники таланту Хіменеса-Браво одразу взялись підтримувати свого улюбленця в коментарях: 
"Якщо любиш і цінуєш рідних — відстань не перешкода!", "Ваша мама — дивовижна жінка", "Дуже на маму схожі", "Яка красива родина", "Ідеальна родина".

Підписники Ектора усіляко підтримували кулінара та просили його не засмучуватись, адже в Україні його люблять не менше, ніж у Колумбії.