Новини про зірок
Подобається

«Дуже круто!»: Як змінилось життя Раміни після розставання з Козловським

14/07/2018     Автор: Катерина Гук
«Дуже круто!»: Як змінилось життя Раміни після розставання з Козловським

Відома на всю країну "холостячка" Раміна зовсім не сумує за втраченим коханим Віталієм Козловським

Раміна, сповнена силами та енергією, не сидить на місці, а активно веде своє життя. Як ви напевне знаєте, дівчина по професії журналістка. І саме зараз вона почала активно показувати себе в цьому напрямку.

Популярне: «Втекла з дурдому»: Ольга Сумська вразила змінами у зовнішності

На своїй сторінці в Інстаграм, яку дівчина активно веде і ділиться зі всіма новими подіями в своєму житті, вона показала, чим саме зараз займається. 

Так, віднедавна Раміна почала працювати на радіо, про що дуже давно мріяла. Хвилюванню не було меж, але все ж таки вона поборола свій страх і вдало веде прямі ефіри, що дійсно подобається її шанувальникам, котрі залишають схвальні відгуки: "Круто, ваш голос идеален для радио", Молодчина! Просто перфекто!?", "Мені подобається і акцент додає перчинки ? на слух ? дуже добре! Ти молодчинка!". 

 

Второй прямой эфир, это пипец ??? Очень волнительно ??? Сердце ушло в пятки

Допис, поширений Ramina Eskhakzai Official (@raminalalala)

Також Раміна завела свій особистий канал на  Youtube, який назвала "Ходят слухи". Там вона бере інтерв'ю у відомих молодих людей українського Youtube і задає їм каверзні та провокаційні питання. 

Між іншим у Раміни знаходиться час і на відпочинок. Вона активно подорожує по Україні в пошуках цікавого для контенту на канал, що їй, слід відмітити, непогано получається. Бажаємо їй успіху в подальшому розвитку її кар'єри!