«Така справжня і щира»: Катерина Осадча показала себе без макіяжу

13/07/2018     Автор: Віра Грицишин
«Така справжня і щира»: Катерина Осадча показала себе без макіяжу


Катерина Осадча одна з найстильніших і найвідоміших телеведучих в українському шоу-бізнесі. Її вихід у світ це завжди феєрія і сотні схвальних відгуків від власних шанувальників.

Оскільки Катерина публічна персона, макіяж є частиною навіть її повсякденного життя. Тому побачити зірку без мейкапу можна вкрай рідко.

І ось вчора Катерина опублікувала свіжий знімок у себе в Інстаграмі і саме без макіяжу. На ньому ведуча позує у повсякденному одязі у салоні краси. У підписі до фото Осадча поділилась враженнями від нової процедури, яку щойно для себе відкрила.

"Я зрідка вдаюся до бьюті експерементів, але після тридцяти, відображення в дзеркалі міняється частіше, ніж хочеться )))) Питання, як відтягнути час уколів, як найдовше не лягати під ніж ?‍♀️

Про японську розробку я чула давно, але вперше випробувала на собі. Розщепленні молекули гілоуронової кислоти діють глибше, той випадок, коли розробка, що отримала Нобелівську премію, отримала життя в косметиці @forlled, не буду вдаватися в подробиці, але скажу, що діє. Якщо так піде, то будемо жити молодими до двохсот років, завдяки вченим :)", — розповіла Катя.

Шанувальники ж в коментарях оцінили сміливе фото зірки і написали десятки схвальних відгуків.

"Дуже навіть мила, Виглядаєте молодшою, Така справжня,щира,витончена і дуже красива))))Залишайтесь такою,на Вас приємно дивитись!!!!!!PS:моя мама Вас обожнює)))".

 

Я зрідка вдаюся до бьюті експерементів, але після тридцяти, відображення в дзеркалі міняється частіше, ніж хочеться )))) Питання, як відтягнути час уколів, як найдовше не лягати під ніж ?‍♀️ Про японську розробки я чула давно, але вперше випробувала на собі. Розщепленні молекули гілоуронової кислоти діють глибше, той випадок, коли розробка, що отримала Нобелівську премію, отримала життя в косметиці @forlled, не буду вдаватися в подробиці, але скажу, що діє. Якщо так піде, то будемо жити молодими до двохсот років, завдяки вченим 🙂 #forlledbarhat @barhat.beauty_salon

Публикация от Katya Osadcha (@kosadcha)