Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 15 липня 2018 року

13/07/2018     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 15 липня 2018 року

Овен
Вас чекає не дуже вдалий день, можуть бути сварки з колегами або другою половинкою. Постарайтеся не розлютитись, щоб потім не шкодувати про сказане.

Телець
Перша половина дня буде завантаженою і вимагатиме багато уваги і зосередженості. Але вже ввечері випаде чудова можливість повеселитися з друзями, не пропустіть її!

Близнюки
Сьогодні можливо погане самопочуття і швидка втома. Постарайтеся вирішити важливі проблеми в першій половині дня, а по можливості і зовсім їх відкладіть.

Рак
Нарешті відносини з оточуючими людьми налагодяться і ви знову зможете знайти спокій і налагодити з ними контакт, заповнивши прогалини в спілкуванні.

Лев
День обіцяє бути непередбачуваним, тому краще нічого грандіозного не планувати що-б потім не розсьорбувати настігнувшей проблеми.

Діва
Якщо вас запросили на побачення і ви все ще не можете вирішити йти чи не йти, то ось наша порада — йдіть! Ви або чудово проведете час, або напевно будете знати, що з цією людиною вам нічого не світить.

Терези
Відносини з коханою людиною заходять в глухий кут. Вам терміново потрібно щось зробити інакше ваші відносини можуть бути приречені на провал. Поговоріть зі своїм партнером і спробуйте знайти вихід із ситуації.

Скорпіон
Сьогодні краще утриматися від прийняття важливих для вас рішень, особливо, що стосується питань в кар'єрі або фінансах. Відкладіть це на завтра. Повірте, так буде краще.

Стрілець
День добре підходить для пошуків себе. Хочете просто валятися вдома на дивані? Чудова ідея! Почитати книгу? Ще краще! Присвятіть день собі коханому.

Козеріг
Зверніть увагу на здоров'я, намагайтеся їсти багато овочів і менше цукру. Більше рухайтеся і проводите час на свіжому повітрі.

Водолій
Відмінний час для нових романтичних відносин, адже ви давно вже хочете бачити біля себе надійного партнера і підтримку. Якщо є хтось на прикладі — дерзайте!

Риби
Якщо ви відчуваєте, що люди, які вас оточують приносять вам дискомфорт, то краще рішення змінити коло спілкування. Спочатку відходите від неприємних вам людей поступово, менше приділяючи їм уваги, а потім і зовсім припиніть.