Новини про зірок
Подобається

Яна Соломко повернулась і засипала Мережу фотографіями з підрослою донькою

12/07/2018     Автор: Катерина Гук
Яна Соломко повернулась і засипала Мережу фотографіями з підрослою донькою

Відома українська співачка і красуня Яна Соломко поділилася з шанувальниками кількома фотографіями, де вона з своєю дочкою Кірою.

Так сталося, що весь червень від Яни Соломко нічого не було чути, чим вона дуже занепокоїла своїх шанувальників. Проте всі полегшено зітхнули, коли жінка почала постити фотографії зі своєю маленькою донечкою. 

Популярне: «Татова донечка»: Галина Безрук показала зворушливе фото з чоловіком і донькою

А потім слідували ще і ще фотографії, що дуже порадувало її шанувальників. Тепер в блозі Яни є безліч знімків з донькою Кірою, яка, до слова, вже помітно підросла.

Судячи з усього, Яна і її дочка зараз, як і раніше знаходяться в Америці, де насолоджуються сонячними пляжами Майамі. Коли вони збираються повертатися в Україну, Яна поки не пише, немає ніяких відомостей стосовно цього. Разом з тим, фанати цікавляться, чому на всіх фото співачка позує тільки з дочкою, а ось фотографій з чоловіком вже давно немає. Однак і це знаменитість залишає без коментарів.

Раніше повідомлялось, що Яну познайомили з її чоловіком спільні друзі. До речі, це сталося 7 липня, на її день народження. При першій зустрічі вона навіть не могла подумати, що все може так обернутися і вони будуть разом. Поспілкувалися, розійшлися, потім знову зустрілися … Напевно, це була доля. Вона зводить людей, хоча вони живуть в різних містах.