Новини про зірок
Подобається

«Поки що не можу…»: Віра Брежнєва інтригує шанувальників новим проектом

12/07/2018     Автор: Катерина Гук
«Поки що не можу…»: Віра Брежнєва інтригує шанувальників новим проектом

Популярна співачка, екс-"ВІА Гра" Віра Брежнєва візьме участь у зйомках фільму в Росії. Про це артистка повідомила своїм шанувальникам у своєму Instagram-акаунті.

"Поки я знімаюся в кіно під Петербургом, про який поки що не можу нічого розповідати і показувати свій образ, вирішила згадати відпустку, який вже забула, і щасливе фото мого червня", — прокоментувала Брежнєва під фото.

Звернемо увагу що на знімку Віра виглядає дуже природно і елегантно. Для свого образу вона вибрала білий брючний костюм з білим топом. Таким чином вона ще раз продемонструвала своїм шанувальникам, що для свого віку виглядає чудово.

Популярне: Лілія Ребрик порадувала шанувальників зворушливим фото зі своєю родиною

 "Віра, ти КРАЩА!!!", "Чекаємо фільму)) Удачі Вам) Ви прекрасні", "Віра, ти красуня", "Стильна", "Як завжди прекрасна!", "Крутий образ", "Вау супер", "Прекрасний білий лебідь", — прокоментували пеідписники Віри.

Але, на жаль, знайшлися і ті, кому її образ не припав до смаку. Деякі користувачі навіть провели паралель між образом Віри, Майклом Джексоном і Михайлом Боярським: "Майкл Джексон;))))", "А на фото ти стала схожою на Боярського", "Краще б ти тільки співала, Віра!".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Віра приміряла чорну сукню з розрізом і відкритою спиною, вартістю 3925 доларів від Versace.